News

Line-up bekend!

Afgelopen jaar gingen alle tradities en verplichtingen al over de schutting en was de eerste Nieuwjaarseditie een groot succes. Nu de kaartverkoop van NYE at The Ballsroom een vliegende start heeft gemaakt, is het tijd voor de bekendmaking van het programma tijdens dit nieuwjaarsfeest, met onder andere Tony Junior en Kraantje Pappie. The Ballsroom, bekend als dol dwaze area op 7th Sunday Festival en FestyLand, staat garant voor een diversiteit aan muziek en rariteiten en keert terug in de CHV Noordkade in Veghel. Je kunt alles verwachten tijdens het feest van de elektronische smartlap. Niets is te gek, gek is goed en zeker met deze absoluut Ballsroom-waardige line-up.

Wie The Ballsroom kent, weet dat hij of zij een avond vol paradoxen kan verwachten. In de Koekbouw wordt het grote podium gehost door Mr. Balls & entourage en zal een arsenaal aan artiesten ervoor zorgen dat iedereen zich zal vermaken op het feest van de muzikale smartlap. Naast Tony Junior en Kraantje Pappie, komen ook Zany presents Inzanity, Raymon Hermans, K-Liber, It all started in the nineties voorbij. Frans Bauer with Balls niet te vergeten en halen Nixus & Mc Jordan Smèrrig naar Veghel. 90’s, top 40, foute hits, dance, hip-hop, eclectisch, freestyle, Nederlandstalig, niemand weet vooraf wat er komen gaat. Niets is namelijk te gek, gek is goed!

In de Playroom, de tweede area op NYE at The Ballsroom, kun je onder leiding van Steekje Löss en Mitch Huddle & DJ Tony, uit je plaat gaan, maar ook spelletjes spelen en vooral 2016 goed inluiden. De avond is voor jou! Uiteraard is er ook een cocktail- en foodlounge aanwezig, voor diegene die even willen chillen. Er is geen dresscode, alles is mogelijk. Is het niet gek genoeg, dan is er altijd nog de verkleedkamer waar de bezoekers binnen kunnen lopen en er net even wat anders uit kunnen komen. Excentriek is niet sjiek,

Volledige line-up

Tony Junior
Kraantje Pappie
Zany presents Inzanity
Raymon Hermans
K-Liber
It all started in the nineties
Frans Bauer with Balls
Smèrrig presents Nixus & Mc Jordan
Steekje Löss
Mitch Huddle & Dj Tony
Theo Lucius Prijzencircus
Ballsroom DJ Team

Hosted by: Mr. Balls