Info

NYE at The Ballsroom geannuleerd!

Helaas blijkt dat na zes zeer succesvolle nieuwjaarsfeesten in de CHV Noordkade, de koek dit jaar helaas op is. NYE at The Ballsroom gaat niet door wegens tegenvallende kaartverkoop… Als je al een ticket bemachtigd hebt, wordt het geld voor het einde van volgende week automatisch teruggestort.

Excuses en uiteraard alvast een gelukkig nieuwjaar…


Locatie

CHV Noordkade
NCB Laan 52A,Veghel

Wat ooit de grootste graanschuur van Nederland was wordt met oud op nieuw omgetoverd tot een indrukwekkende club.
 Bekijk de kaart hier om je te oriënteren en je route te plannen.


Openingstijden

NYE at The Ballsroom is het eerste feest van 2017!

Om 0:15 uur openen de deuren en om 06:00 uur sluiten ze weer.


Tickets

De kaartverkoop voor NYE at the Ballsroom is gestart.

  • €27,50 voor een standaard ticket
  • €55,- voor een ticket inclusief 10 munten

Kaartverkoop zal enkel online via deze website plaatsvinden. Het is mogelijk om maximaal 10 tickets te bestellen. Koop jouw NYE at The Ballsroom ticket hier.


Minimum leeftijd

De minimum leeftijd is 18 jaar. Dit zal strikt worden opgevolgd, hier wordt geen enkele uitzondering op gemaakt. Je dient dus voor 1 januari 1999 geboren te zijn.

Je moet in staat zijn om jezelf te identificeren, ofwel met een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.


Vervoer

Kom je met de fiets?

Er zal voldoende ruimte zijn waar je de fiets gratis mag plaatsen.

Kom je met de auto?

Kom je met de auto, dan kun je deze parkeren in de buurt van de CHV Noordkade. Er is voldoende parkeergelegenheid. Parkeren is gratis.


Kluisjes

Eventsafe verzorgt de kluisjes tijdens NYE at The Ballsroom. Er zullen dus ruim voldoende kluisjes aanwezig zijn. Hiervoor betaal je €6,- huur en €5,- borg. Er kunnen +/- 2 a 3 jassen in worden opgeborgen.


Medicatie

Om medicatie mee te nemen naar het evenement, moet de medicatie in een geslote verpakking zitten en heb je een officiële verklaring nodig van een dokter. Bij enige twijfel, zal EMS de medicatie checken.


Toegankelijkheid voor mindervaliden

Het complex van de CHV Noordkade is geschikt voor mindervaliden en beide area’s zijn toegankelijk. Uiteraard zijn onze medewerkers graag behulpzaam om u te assisteren wanneer nodig. Voor assistentie kunt u terecht bij de infobalie.

Er zijn geen speciale invalidenparkeerplaatsen beschikbaar. Mocht de afstand tussen het parkeerterrein en de ingang te groot voor u zijn, is er de mogelijkheid om dichter bij de ingang te komen met de auto. Mocht u hiervan gebruik willen maken, vraag dan assistentie aan de verkeersregelaars.

Er zijn invalidentoiletten aanwezig.


Sommige spullen kun je beter thuis laten

Er gelden strenge regels wat er NIET mee mag, namelijk: parfums, spuitbusjes en alle andere vloeistoffen. Wegwerpcamera’s en digitale camera’s mogen wel gewoon mee naar binnen. Op het gebied van drugs geldt een streng ZERO TOLERANCE beleid. Dit betekent dat er GEEN ENKELE VORM VAN SOFT EN HARD DRUGS wordt gedoogd. De organisatie heeft aan de strenge regelgeving te voldoen, hier wordt dus strikt op gecontroleerd.