Tony Junior

Biography

Tony is een boef om van te houden. Een muzikaal wonderkind, een aimabele diva op het podium en aanstormende TV-bekendheid, ondertussen een wereldwijd publiek opbouwend met zijn platen en optredens. Natuurlijk, uiteindelijk draait het allemaal om de muziek, maar bij deze schelm krijg je als aangename bonus meteen zijn charismatische persoonlijkheid erbij. De wereld is simpelweg niet groot genoeg voor deze dj –zet je schrap voor Tony Junior.

De scene betredend in 2010 met radiohit ‘Loesje’ (gemaakt met producer Nicolas Nox), is Tony Junior al snel een opvallende aanwezige. Heeft ook iets te maken met zijn achtergrond, sinds zijn 11e is hij al actief als drummer, tot de dag van vandaag met verschillende artiesten werkend. Trouw aan de beat is het vervolgens dance die steeds meer aan hem trekt, al snel is hij één van de opkomende namen van de Nederlandse scene.

Met stevige big room producties verdient Tony veel erkenning in het dj-wereldje. Tracks als ‘Nobody Beats The Fucking Drum’, ‘Anigav’, ‘PAWG’ en ‘Feelin’ Kinda Strange’ komen ver in de hitlijsten van (dj download-portal) Beatport en krijgen support van dj’s als Sander van Doorn, Showtek en Tommie Sunshine.

 

Website